Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriya hiçbir katlı evlerde prodüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr katkısızlanır.

Bu gibi yerlerde belirttiğimiz üzere bir yangın çıkış noktasının olması da yerinde olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabil kriterlerin dikkate alınarak mukteza adetda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde de yarar vardır.

Yangın bapsı kilidi itimat kilidi olarak bilinen ve kapının içeriden dışarıya güzel açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında haklı bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanmaı kolaylaştırır.

Yangın Kapısı Nite Tutturulmuşr? Her binanın malik olduğu vadi ve ihtiyacı nazar önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı spesiyalist ekipler aracılığıyla konstrüksiyonlmaktadır.

Yangın Kapısı yaman sızdırmaz özelliğe iye olması dolayısıyla yangın anında insanların yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu kapılar hariçya doğruca ve kolaylıkla açılabilen dokumaya sahiptir.

Yangın Kapısı yapı taşı amacı insanların beis görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapıları elektrostatik türap boya ile boyanmaktadır ve talebe nazaran farklı nitelik seçenekleri sunulabilir. Kasa ve kanatlar olarak talep olması yerinde farklı renk kombinasyonlar uygulaması dokumalabilmektedir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da bakış önünde bulundurularak standartlara muvafık şekilde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da binalması gerekmektedir.

Bu mevzuda salahiyettar yangın firmasından muavenet alabileceğiniz kadar, yangın eğitimi dair AFAD yetkililerinin de terbiye verdikleri bilinmektedir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve dayanıklılık derunin yeğleme edilir.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlıklı bir şekilde olay yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal Yangın Merdiveni Kapısı edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en kök kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanların en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını hızlandırmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page